Poleć znajomemu

Napoje i posiłki profilaktyczne, a przedłużająca się zima

Zgodnie z rozporządzeniem w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów za okres zimowy uważa się okres od dnia 1 listopada do dnia 31 marca. Tymczasem, choć jest już kwiecień, śnieg wciąż jeszcze nie stopniał, a temperatura za oknem oscyluje około zera stopni. Co w tej sytuacji z posiłkami i napojami profilaktycznymi? Trzeba je zapewniać, czy też nie?

Pozostało jeszcze 91 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Nie jesteś jeszcze użytkownikiem Portalu BHP?
Już teraz zamów pełny dostęp do:

     
  • 3000 aktualnych porad
  •  
  • 3500 udzielonych odpowiedzi na pytania
  •  
  • 30 profesjonalnych ekspertów
  • bazy aktów prawnych, wzorów dokumentów, instrukcji BHP, list kontrolnych, aktualności i zmian w przepisach

 Kup dostęp do portalu »

 Posiadam już konto - zaloguj się »

Jeżeli nie jesteś zarejestrowanym użytkownikiem portalu, możesz wykupić jednorazowy dostęp do wybranego dokumentu.