Poleć znajomemu

Szkolenia pracownika sezonowego zatrudnionego w małej gastronomii

Mamy sezon urlopowy i oczywiście oznacza to wzmożone zapotrzebowania na pracowników sezonowych. Szczególnie w miejscach atrakcyjnych turystycznie potrzebni będą pracownicy sezonowi do małych punktów gastronomicznych typu lodziarnie, smażalnie ryb czy punktów z goframi bądź hot-dogami. Należy przy tym pamiętać, że pracownika sezonowego w małej gastronomii też trzeba przeszkolić w zakresie bhp.

Pozostało jeszcze 85 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Nie jesteś jeszcze użytkownikiem Portalu BHP?
Już teraz zamów pełny dostęp do:

     
  • 3000 aktualnych porad
  •  
  • 3500 udzielonych odpowiedzi na pytania
  •  
  • 30 profesjonalnych ekspertów
  • bazy aktów prawnych, wzorów dokumentów, instrukcji BHP, list kontrolnych, aktualności i zmian w przepisach

 Kup dostęp do portalu »

 Posiadam już konto - zaloguj się »

Jeżeli nie jesteś zarejestrowanym użytkownikiem portalu, możesz wykupić jednorazowy dostęp do wybranego dokumentu.