Lista kontrolna dla zakładu gastronomicznego

W zakładach gastronomicznych eksploatowane są niebezpieczne maszyny, urządzenia i narzędzia ręczne. Dlatego zaleca się, aby szczególnie w małych zakładach gastronomicznych, czyli zatrudniających do 5 pracowników, przeprowadzać częstą kontrolę stanu bhp. Najlepiej aby przeprowadzał ją pracodawca, wspólnie z osobą, której powierzono wykonywanie zadań służby bhp. Aby ułatwić to zadanie przygotowaliśmy przykładową listę kontrolę gotową do wykorzystania w zakładzie gastronomicznym. W zależności od sytuacji w firmie można skorzystać z całej listy lub jedynie wybranych bloków tematycznych.

Uzyskaj dostep do Portalu
BHP a wraz z nim:

  • Aktualne informacje o zmianach w prawie i ujednolicone akty prawne (24h/dobę)
  • Baza ponad 5 000 porad prawnych i artykułów o tematyce BHP
  • Gotowe do wykorzystania rozwiązania, które możesz wdrożyć także u siebie
  • Poczucie bezpieczeństwa podczas podejmowania codziennych decyzji

Załóż konto testowe na 48 godzin

Jeśli posiadasz już konto
zaloguj się:

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła

Jeżeli nie jesteś zarejestrowanym użytkownikiem portalu, możesz wykupić jednorazowy dostęp do wybranego dokumentu.

Płatność PayU
19.00 zł netto
23.37 zł brutto
Płatność SMS
25.00 zł netto
30.75 zł brutto