Program instruktażu stanowiskowego bhp kelnera, barmana
Pracownik zatrudniony na stanowisku kelnera wykonuje wiele czynności związanych z obsługą gości w zakładach gastronomicznych oraz poza zakładem gastronomicznym w czasie świadczenia usług cateringowych. Praca kelnera i barmana związana jest z wieloma zagrożeniami i uciążliwościami dla zdrowia i życia pracownika. Należy o nich poinformować pracownika podczas szkolenia wstępnego stanowiskowego. Mając to na uwadze prezentujemy program instruktażu stanowiskowego bhp kelnera, barmana, w którym wskazujemy jakie zagadnienia należy omówić w czasie tego szkolenia bhp.
Pozostało jeszcze 97% treści
Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.
-
Aktualne informacje o zmianach w prawie i ujednolicone akty prawne (24h/dobę)
-
Baza ponad 5 000 porad prawnych i artykułów o tematyce BHP
-
Gotowe do wykorzystania rozwiązania, które możesz wdrożyć także u siebie
-
Poczucie bezpieczeństwa podczas podejmowania codziennych decyzji