Program instruktażu stanowiskowego bhp kelnera, barmana

18.03.2016AKTUALNE

Pracownik zatrudniony na stanowisku kelnera wykonuje wiele czynności związanych z obsługą gości w zakładach gastronomicznych oraz poza zakładem gastronomicznym w czasie świadczenia usług cateringowych. Praca kelnera i barmana związana jest z wieloma zagrożeniami i uciążliwościami dla zdrowia i życia pracownika. Należy o nich poinformować pracownika podczas szkolenia wstępnego stanowiskowego. Mając to na uwadze prezentujemy program instruktażu stanowiskowego bhp kelnera, barmana, w którym wskazujemy jakie zagadnienia należy omówić w czasie tego szkolenia bhp.

Pozostało jeszcze 97% treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Uzyskaj dostęp do Portalu BHP a wraz z nim:

  • Aktualne informacje o zmianach w prawie i ujednolicone akty prawne (24h/dobę)
  • Baza ponad 5 000 porad prawnych i artykułów o tematyce BHP
  • Gotowe do wykorzystania rozwiązania, które możesz wdrożyć także u siebie
  • Poczucie bezpieczeństwa podczas podejmowania codziennych decyzji

Jeśli posiadasz konto zaloguj się

Adres e-mail:

Hasło

Nie pamiętam hasła

Jeżeli nie jesteś zarejestrowanym użytkownikiem portalu, możesz wykupić
jednorazowy dostęp do wybranego dokumentu.

Płatność PayU
29.00 zł netto (35.67 zł brutto)

Płatność SMS
29 zł netto (35.67 zł brutto)