Poleć znajomemu

Jak rozwiązać problem małej liczby szafek do przechowywania posiłków?

Jak rozwiązać problem małej liczby szafek do przechowywania posiłków?
Pytanie:

Czy szafki do przechowywania w higienicznych warunkach własnego posiłku pracownika muszą być zamykane na klucz? Jeżeli praca jest na 3 zmiany to można szafki przydzielić na zmianę? Chodzi o to, czy każdy pracownik (z każdej zmiany) musi mieć swoją indywidualną szafkę, czy mogą się wymieniać pomiędzy zmianami?

Autor: 

Mariusz Foremniak

Gł. Specjalista ds. bhp, prawnik,
wykładowca przedmiotów zawodowych z zakresu bhp.

Pozostało jeszcze 85 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Uzyskaj dostep do Portalu
BHP a wraz z nim:

  • Aktualne informacje o zmianach w prawie i ujednolicone akty prawne (24h/dobę)
  • Baza ponad 5 000 porad prawnych i artykułów o tematyce BHP
  • Gotowe do wykorzystania rozwiązania, które możesz wdrożyć także u siebie
  • Poczucie bezpieczeństwa podczas podejmowania codziennych decyzji

Załóż konto testowe na 48 godzin

Jeśli posiadasz już konto
zaloguj się:

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła

Jeżeli nie jesteś zarejestrowanym użytkownikiem portalu, możesz wykupić jednorazowy dostęp do wybranego dokumentu.

Płatność PayU
9.00 zł netto
11.07 zł brutto
Płatność SMS
19.00 zł netto
23.37 zł brutto
Mariusz Foremniak

Autor: Mariusz Foremniak

Prawnik, wykładowca przedmiotów zawodowych z zakresu bhp i prawa pracy z wieloletnim doświadczeniem. Autor wielu opinii i artykułów o tematyce bhp i prawa pracy. Od 8 lat pracownik służby bhp w Poczcie Polskiej S.A., gdzie obecnie zajmuje się kształtowaniem polityki bhp. Projektuje kierunki polityki w zakresie bhp oraz nadzoruje jej realizację przez jednostki organizacyjne Spółki.

Kategorie