Poleć znajomemu
Ocena ryzyka zawodowego i opis stanowiska pracy konserwatora urządzeń chłodniczych
Pytanie:
Jak dokonać oceny ryzyka zawodowego i opisu stanowiska pracy konserwatora, pracującego w zakładzie przemysłu mięsnego, przetwórstwa rolno-spożywczego lub chłodni składowej i zajmującego się stacjonarnymi urządzeniami chłodniczymi, w których czynnikiem chłodniczym jest amoniak?
Autor:
Lesław Zieliński
były główny inżynier zarządzania
bezpieczeństwem pracy, rejestrowany
audytor pomocniczy SZBP wg ISRS
Uzyskaj dostep do Portalu
BHP a wraz z nim:
- Aktualne informacje o zmianach w prawie i ujednolicone akty prawne (24h/dobę)
- Baza ponad 5 000 porad prawnych i artykułów o tematyce BHP
- Gotowe do wykorzystania rozwiązania, które możesz wdrożyć także u siebie
- Poczucie bezpieczeństwa podczas podejmowania codziennych decyzji
Jeśli posiadasz już konto
zaloguj się:
Jeżeli nie jesteś zarejestrowanym użytkownikiem portalu, możesz wykupić jednorazowy dostęp do wybranego dokumentu.
Płatność PayU19.00 zł netto
23.37 zł brutto
Płatność SMS
25.00 zł netto
30.75 zł brutto