Zagrożenia na stanowisku pracy cukiernika

Zagrożenia na stanowisku pracy cukiernika

Praca cukiernika to nie tylko produkcja typowych wyrobów cukierniczych. Praca w cukierni to też m.in. wykonywanie czynności związanych z transportem, magazynowaniem, obsługą różnego rodzaju maszyn i urządzeń wykorzystywanych przy produkcji wyrobów cukierniczych. Pracownik narażony jest na wiele czynników niebezpiecznych, szkodliwych i uciążliwych występujących przy wykonywaniu tego zawodu. Dlatego właśnie tak istotne jest właściwe przeszkolenie stanowiskowe pracownika. Szczególnie ważne jest uświadomienie mu zagrożeń, jakie mogą wystąpić w jego pracy. Mając to na uwadze ekspert Portalu BHP przygotował prezentację, która pomoże Wam w przekazaniu wiedzy o zagrożeniach na stanowisku pracy cukiernika.  

Uzyskaj dostep do Portalu
BHP a wraz z nim:

  • Aktualne informacje o zmianach w prawie i ujednolicone akty prawne (24h/dobę)
  • Baza ponad 4 000 porad prawnych i artykułów o tematyce BHP
  • Uniwersalna baza materiałów szkoleniowych (200 gotowych rozwiązań)
  • Przykłady dokumentacji oceny ryzyka zawodowego na różnych stanowiskach pracy i porady ekspertów na ten temat

Załóż konto testowe na 48 godzin

Jeśli posiadasz już konto
zaloguj się:

Adres e-mail lub login:

Hasło:

Nie pamiętam hasła

Jeżeli nie jesteś zarejestrowanym użytkownikiem portalu, możesz wykupić jednorazowy dostęp do wybranego dokumentu.

   Płatność PayU;
   11.07 zł brutto
   Płatność SMS
   12.30 zł brutto

Kategorie