Poleć znajomemu
Co skontrolować podczas przeglądu miejsc pracy w firmie gastronomicznej?
Pytanie:
Na co zwrócić szczególną uwagę podczas przeglądu miejsc pracy przed przystąpieniem do oceny ryzyka zawodowego w firmie gastronomicznej?
Autor:
Zygmunt Wieczorek
specjalista ds. analiz i prewencji
zagrożeń zawodowych
Uzyskaj dostep do Portalu
BHP a wraz z nim:
- Aktualne informacje o zmianach w prawie i ujednolicone akty prawne (24h/dobę)
- Baza ponad 5 000 porad prawnych i artykułów o tematyce BHP
- Gotowe do wykorzystania rozwiązania, które możesz wdrożyć także u siebie
- Poczucie bezpieczeństwa podczas podejmowania codziennych decyzji
Jeśli posiadasz już konto
zaloguj się:
Jeżeli nie jesteś zarejestrowanym użytkownikiem portalu, możesz wykupić jednorazowy dostęp do wybranego dokumentu.
Płatność PayU19.00 zł netto
23.37 zł brutto
Płatność SMS
25.00 zł netto
30.75 zł brutto
Podobne artykuły
- Przegląd miejsc pracy przed oceną ryzyka zawodowego w firmie gastronomicznej
- Ocena ryzyka zawodowego – przegląd miejsc pracy
- Rozporządzenie Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego z dnia 15 września 2010 r. w sprawie bezpieczeństwa i higieny pracy przy organizacji i realizacji widowisk (tekst jedn.: Dz.U. z 2016 r., poz. 1814)
Kategorie
Podobne
- Przegląd miejsc pracy przed oceną ryzyka zawodowego w firmie gastronomicznej
- Ocena ryzyka zawodowego – przegląd miejsc pracy
- Rozporządzenie Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego z dnia 15 września 2010 r. w sprawie bezpieczeństwa i higieny pracy przy organizacji i realizacji widowisk (tekst jedn.: Dz.U. z 2016 r., poz. 1814)