Poleć znajomemu
Dokument archiwalny

Kiedy trzeba mieć w firmie 2 jadalnie?

Pytanie:

Czy w firmie o różnych działach, tam, gdzie wykonywane są prace w kontakcie z materiałami trującymi, może być 1 jadalnia dla wszystkich pracowników?

Autor: 

Krystyna Zakrzewska-Szczepańska
Małgorzata Kurowska

Departament Warunków Pracy MPiPS

Pozostało jeszcze 76 % treści

Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.

Uzyskaj dostep do Portalu
BHP a wraz z nim:

  • Aktualne informacje o zmianach w prawie i ujednolicone akty prawne (24h/dobę)
  • Baza ponad 5 000 porad prawnych i artykułów o tematyce BHP
  • Gotowe do wykorzystania rozwiązania, które możesz wdrożyć także u siebie
  • Poczucie bezpieczeństwa podczas podejmowania codziennych decyzji

Załóż konto testowe na 48 godzin

Jeśli posiadasz już konto
zaloguj się:

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła

Jeżeli nie jesteś zarejestrowanym użytkownikiem portalu, możesz wykupić jednorazowy dostęp do wybranego dokumentu.

Płatność PayU
5.00 zł netto
6.15 zł brutto