Zagrożenia na stanowisku pracy piekarza
Proces produkcji pieczywa w piekarniach to nie tylko sam wypiek pieczywa, ale także wiele różnych czynności technologicznych oraz prace związane z obsługą maszyn i urządzeń produkcyjnych. Pracownik narażony jest na wiele czynników niebezpiecznych, szkodliwych i uciążliwych występujących przy wykonywaniu tego zawodu. Dlatego tak istotne jest właściwe przeszkolenie stanowiskowe pracownika zatrudnionego na tym stanowisku. Szczególnie ważne jest uświadomienie mu zagrożeń, które mogą wystąpić w pracy. Mając to na uwadze ekspert Portalu BHP przygotował prezentację, która pomoże Wam w przygotowaniu i przekazaniu wiedzy pracownikowi.
Pozostało jeszcze 99% treści
Aby zobaczyć cały artykuł, zaloguj się lub zamów dostęp.
-
Aktualne informacje o zmianach w prawie i ujednolicone akty prawne (24h/dobę)
-
Baza ponad 5 000 porad prawnych i artykułów o tematyce BHP
-
Gotowe do wykorzystania rozwiązania, które możesz wdrożyć także u siebie
-
Poczucie bezpieczeństwa podczas podejmowania codziennych decyzji