Poleć znajomemu
Rękawice ochronne w zakładzie mięsnym
Pytanie:
Pytanie: Czy na dziale produkcji w zakładzie mięsnym kobiety, które okręcają kiełbasę lub owijają szynkę sznurkiem, a jednocześnie trzymają nóż w ręce muszą mieć rękawice metalowe? Jakie rękawice powinni używać pracownicy w zakładzie mięsnym? Do tej pory w zakładzie stosowano rękawice gumowe.
Autor:
Lesław Zieliński
rejestrowany audytor pomocniczy
SZBP według ISRS,
były główny inżynier zarządzania
bezpieczeństwem
Uzyskaj dostep do Portalu
BHP a wraz z nim:
- Aktualne informacje o zmianach w prawie i ujednolicone akty prawne (24h/dobę)
- Baza ponad 5 000 porad prawnych i artykułów o tematyce BHP
- Gotowe do wykorzystania rozwiązania, które możesz wdrożyć także u siebie
- Poczucie bezpieczeństwa podczas podejmowania codziennych decyzji
Jeśli posiadasz już konto
zaloguj się:
Jeżeli nie jesteś zarejestrowanym użytkownikiem portalu, możesz wykupić jednorazowy dostęp do wybranego dokumentu.
Płatność PayU19.00 zł netto
23.37 zł brutto
Płatność SMS
25.00 zł netto
30.75 zł brutto