Ocena ryzyka zawodowego na stanowisku pracy piekarza

Przedstawiamy przykład oceny ryzyka zawodowego na stanowisku pracy piekarza, dokonanej metodą matrycy ryzyka wg Polskiej Normy, PN-N-18002:2011 Systemy zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy – Ogólne wytyczne do oceny ryzyka zawodowego, z wykorzystaniem skali 3-stopniowej. Pamiętaj jednak, że jest to tylko przykład, który przedstawia określone wzorce postępowania. Każda ocena ryzyka zawodowego jest procesem indywidualnym i musi uwzględniać autentyczne, realne warunki pracy i zagrożenia na określonym stanowisku pracy w danej firmie. Jednak prezentowany materiał z cała pewnością ułatwi przeprowadzenie oceny ryzyka zawodowego na stanowisku pracy piekarza.

Uzyskaj dostep do Portalu
BHP a wraz z nim:

  • Aktualne informacje o zmianach w prawie i ujednolicone akty prawne (24h/dobę)
  • Baza ponad 4 000 porad prawnych i artykułów o tematyce BHP
  • Uniwersalna baza materiałów szkoleniowych (200 gotowych rozwiązań)
  • Przykłady dokumentacji oceny ryzyka zawodowego na różnych stanowiskach pracy i porady ekspertów na ten temat

Załóż konto testowe na 48 godzin

Jeśli posiadasz już konto
zaloguj się:

Adres e-mail lub login:

Hasło

Nie pamiętam hasła

Jeżeli nie jesteś zarejestrowanym użytkownikiem portalu, możesz wykupić jednorazowy dostęp do wybranego dokumentu.

   Płatność PayU;
   11.07 zł brutto
   Płatność SMS
   12.30 zł brutto

Kategorie