Ocena ryzyka zawodowego na stanowisku pracy piekarza
Przedstawiamy przykład oceny ryzyka zawodowego na stanowisku pracy piekarza, dokonanej metodą matrycy ryzyka wg Polskiej Normy, PN-N-18002:2011 Systemy zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy – Ogólne wytyczne do oceny ryzyka zawodowego, z wykorzystaniem skali 3-stopniowej. Pamiętaj jednak, że jest to tylko przykład, który przedstawia określone wzorce postępowania. Każda ocena ryzyka zawodowego jest procesem indywidualnym i musi uwzględniać autentyczne, realne warunki pracy i zagrożenia na określonym stanowisku pracy w danej firmie. Jednak prezentowany materiał z cała pewnością ułatwi przeprowadzenie oceny ryzyka zawodowego na stanowisku pracy piekarza.
Uzyskaj dostep do Portalu
BHP a wraz z nim:
- Aktualne informacje o zmianach w prawie i ujednolicone akty prawne (24h/dobę)
- Baza ponad 5 000 porad prawnych i artykułów o tematyce BHP
- Gotowe do wykorzystania rozwiązania, które możesz wdrożyć także u siebie
- Poczucie bezpieczeństwa podczas podejmowania codziennych decyzji
Jeśli posiadasz już konto
zaloguj się:
Jeżeli nie jesteś zarejestrowanym użytkownikiem portalu, możesz wykupić jednorazowy dostęp do wybranego dokumentu.
Płatność PayU19.00 zł netto
23.37 zł brutto
Płatność SMS
25.00 zł netto
30.75 zł brutto