Poleć znajomemu
Wskazówki, jak sporządzić ocenę ryzyka dla młodocianych odbywających praktyki w cukierni.

Pytanie:
Mam problem ze sporządzeniem oceny ryzyka zawodowego dla młodocianych odbywających przygotowanie zawodowe w cukierni. Czy w takiej ocenie powinny być rozpisane wszystkie czynności młodocianego, czy wystarczą tylko zagrożenia i ocena sporządzona na podstawie polskiej normy 18002-2000? Jak powinna wyglądać poprawna ocena?
Autor:
Halina Góralska
Uzyskaj dostep do Portalu
BHP a wraz z nim:
- Aktualne informacje o zmianach w prawie i ujednolicone akty prawne (24h/dobę)
- Baza ponad 5 000 porad prawnych i artykułów o tematyce BHP
- Gotowe do wykorzystania rozwiązania, które możesz wdrożyć także u siebie
- Poczucie bezpieczeństwa podczas podejmowania codziennych decyzji
Jeśli posiadasz już konto
zaloguj się:
Jeżeli nie jesteś zarejestrowanym użytkownikiem portalu, możesz wykupić jednorazowy dostęp do wybranego dokumentu.
Płatność PayU19.00 zł netto
23.37 zł brutto
Płatność SMS
25.00 zł netto
30.75 zł brutto
Podobne artykuły
- Bhp przy pracach związanych z ekspozycją na promieniowanie optyczne
- Nowe inicjatywy Komisji Europejskiej w celu poprawy bezpieczeństwa i zdrowia pracowników
- Rozporządzenie Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 grudnia 2010 r. w sprawie praktycznej nauki zawodu (Dz.U. z 2010 r. nr 244, poz. 1626)
- Rozporządzenie Ministra Edukacji Narodowej z dnia 22 lutego 2019 r. w sprawie praktycznej nauki zawodu (Dz.U. z 2019 r., poz. 391)
Kategorie
Podobne
- Bhp przy pracach związanych z ekspozycją na promieniowanie optyczne
- Nowe inicjatywy Komisji Europejskiej w celu poprawy bezpieczeństwa i zdrowia pracowników
- Rozporządzenie Ministra Edukacji Narodowej z dnia 15 grudnia 2010 r. w sprawie praktycznej nauki zawodu (Dz.U. z 2010 r. nr 244, poz. 1626)
- Rozporządzenie Ministra Edukacji Narodowej z dnia 22 lutego 2019 r. w sprawie praktycznej nauki zawodu (Dz.U. z 2019 r., poz. 391)